Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dorsz w sosie musztardowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

dorsz 10 dag
musztarda 0,5 łyżki
wywar z warzyw 0,1 l
rzeżucha po 1 lyżce
śmietana po 1 lyżce

Przepis i sposób przygotowania na: Dorsz w sosie musztardowym

Dorsz posypać solą i estragonem, usmażyć w małej ilości oleju, odstwić w ciepłe miejsce. Musztardę rozmieszać na tej samej patelni ze śmietaną, wlać wywar, zagotować, doprawić. Rybę polac sosem, posypac posiekaną rzeżychą. Podawać z ziemniakami z wody.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak