Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałata z jajkiem i rzodkiewką

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sałata 1 sztuka
rzodkiewka 1 pęczek
jajko 3 sztuki
jogurt naturalny 120 ml
sos sojowy jasny 2 łyżeczki
pieprz kolorowy
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Sałata z jajkiem i rzodkiewką

Sałatę umyć, osuszyć. Porwać na małe kawałki. Rzodkiewkę umyć zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Jajka gotujemy na twardo. Obieramy, kroimy w kostkę. Sos sojowy mieszamy z jogurtem. Wszystkie składniki mieszamy z jogurtem, doprawiamy do smaku solą, pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ankaryba 11.05.2012 11:58
smaczna :-)
madzialena19 05.11.2010 19:56
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak