Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta z grzybami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 1 kg
woda 1 szklanka
olej 4 lyzki
sól do smaku
pieprz do smaku
grzyby leśne 300 suszone

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta z grzybami

Wrzucamy kapuste do garnka, dodajemy wode i olej, gotujemy wszystko na malym ogniu, dodajemy namoczone wczesniej grzyby, sól, pieprz. Gotujemy wszystko przez 25 minut na malym ogniu pod przykryciem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak