Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PUSZEK BRZOSKWINIOWY

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 4 szt
cukier 1,2 szkl
mąka 3,4 szkl
brzoskwinie 5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: PUSZEK BRZOSKWINIOWY

żółtka oddzileić od białek> BIałka ubic na sztywną pianę dodać cukier i po 1 żołtku. Następnie dosypać mąkę mieszając powoli. Brzoskwieni pokroić w paseczki i wymiszac z ciastem. Gotowe ciasto włożyc do formy i piec 30 min w temp 200C.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak