Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta pekińska z migdałami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
migdały 8 dag
śliwki suszone 15 dag
mandarynki 4 szt
jogurt naturalny
sól, cukier, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta pekińska z migdałami

Kapustę opłukać, osączyć, pokroić wzdłuż na pół i pociąć na dwucentymetrowe paski. Migdały sparzyć, obrać i posiekać.
Śliwki umyć i pokroić w paski.
Mandarynki obrać i podzielić na cząstki.
Jogurt wymieszać z przyprawami.
Wszystkie składniki połączyć, wymieszać, schłodzić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak