Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta rybna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makrela wędzona 2
jajk 3
cebula 1
ogórki konserwowe 2
majonez
pieprz i sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta rybna

Obieramy makrelę ze skóry i oddzielamy mięso od ości. Jajka gotujemy
Rozdrabniamy makrelę widelcem. Kroimy drobno jajka, ogórki oraz cebulę i dodajemy do makreli. Całość solimy i dodajemy pieprzu
Następnie dodajemy trochę majonezu, całość mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak