Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Patelnia jarosza

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 20dag
kukurydza z suszonymi pomidora
cebula
czosnek 3ząbki
Kucharek przyprawa do potraw
pieprz kolorowy
Pieprz cytrynowy mielony Prymat
Chili pieprz cayenne mielone Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Patelnia jarosza

Pieczarki obrane i pokrojone podsmażyć na maśle,oprószyć kucharkiem.Dodać cebulę w piórkach i przeciśnięte przez praskę ząbki czosnku.Smażyć na małym ogniu.Dorzucić połowę puszki kukurydzy z suszonymi pomidorami i poddusić.Doprawić pieprzem kolorowym(zmielonym),cytrynowym i odrobiną cayenne oraz solą.Posypać ziołami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwia56
Sylwia56 11.02.2012 15:18
pycha
Izabela/bella81 24.07.2011 10:31
coś fajnego :)
patusia 11.05.2011 13:53
pycha
Zoso 08.04.2011 22:17
wolałbym wersję z mięsem
PaniMISIOWA 28.03.2011 19:32
fajne
Kate131 18.01.2011 16:28
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak