Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

GRUSZKI W ZALEWIE

2.0
(8)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

gruszki
cukier
woda

Przepis i sposób przygotowania na: GRUSZKI W ZALEWIE

Umyte gruszki obieramy, kroimy usuwając gniazda. Wkładamy do słoików. Dodajemy do każdego słoika po dwie łyżki cukru, zalewamy wodą. Pasteryzujemy 10 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Martysia 30.01.2011 16:15
Bardzo lubię takie gruszki :)
MAR3STA 25.01.2011 11:19
świetne do deserów;)
Margo1 12.11.2010 09:43
też lubię
Natalia/tubisiek 05.11.2010 11:10
bardzo smaczne :)
jarek4 05.11.2010 10:52
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak