Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schabowy w boczku

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 60 dag
Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat 2 łyżeczki
olej
boczek 60 chudy

Przepis i sposób przygotowania na: Schabowy w boczku

Schab dzielimy na cztery kotlety,zbijamy tłuczkiem oprószamy przyprawą i odstawiamy do lodówki na 2 godziny.Boczek kroimy w plastry.Każdy kotlet owijamy boczkiem,spinamy wykałaczkami i smażymy z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

krysia50 26.04.2012 23:45
smaczny schabowy
Katarzyna/kate1980 05.11.2010 08:35
super sprawa ten przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak