Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chrupiące ziemniaczki

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki 80 dag
sól
pieprz
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1 łyżeczka
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Chrupiące ziemniaczki

Ziemniaki obieramy, myjemy i kroimy w cienkie plasterki. Smażymy na gorącym oleju na złoty kolor. Doprawiamy solą, pieprzem i ziołami. Ziemniaczki mogą być dodatkiem do mięs lub można podać ze śmietaną, kefirem, jogurtem naturalnym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 21.08.2011 17:00
Pycha:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak