Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

LAGUMINA JABLKOWA

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 8 SZT
cukier 3-4 LYZKI
mąka 4 LYZKI
śmietana 6 LYZEK
jaja 5 SZT.
masło 1-2 LYZKA
Bułka tarta klasyczna Prymat 1-2 LYZKA
cynamon Prymat DO SMAKU

Przepis i sposób przygotowania na: LAGUMINA JABLKOWA

ZOLTKA UTRZEC Z CUKREM DODAC SMIETANE 3 JABLKA STARTE I MAKE. DOBRZE MIESZAMY. DO MASY WSYPAC CYNAMON I POZOSTALE JABLKA POKROIC W CIENKIE TALARKI WWYMIESZAC Z UBITA PIANA Z BIALEK. POOZYC NA POLMISEK ZAROODPORNY WYSMAROWANY MASLEM I BULKA TARTA.ZAPIEKAMY.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krzysztof42 06.04.2011 15:34
lagumina to chyba jakaś francuska nazwa
iwona332 19.10.2010 00:03
super
christopher1 16.09.2010 21:58
Polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak