Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Majoneziki z mięsem lub wędliną

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso gotowane 20-30 dkg
lub okrawki wędlin
majonez tradycyjny 3/4 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Majoneziki z mięsem lub wędliną

Mięso lub wędlinę pokroić w kostkę i wymieszać z częścią majonezu.Uformować kulki , poukladać na wałku z sałatki jarzynowej, posmarować resztą majonezui udekorować warzywami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

barbara11561 06.05.2013 10:43
Bardzo pysznie wygląda Twoja przystawka:)
teresa18 14.04.2013 10:35
i dla oka i dla podniebienia
IlonaAlbertos 07.01.2013 00:43
Świetny sposób na wykorzystanie mięska. Majoneziki wyglądają wspaniale.
Mati13 06.01.2013 21:52
ale dobre!
Mati13 06.01.2013 21:52
ale dobre!
Łukasz15 15.12.2012 18:09
Pycha
IZABELA29 13.12.2012 09:07
dobre
Aneta41 28.08.2012 23:40
pięknie udekorowane
alaaa 13.07.2012 20:49
ładnie to podałaś
Mati13 22.01.2012 10:03
pyszne!
Kopiko1983 24.07.2011 11:18
Super wygląda! Pycha!
Wafelek2601 29.05.2011 15:07
super przepis
Ewelina47 23.05.2011 07:31
proste i piękne wykonanie
kotlet 17.05.2011 22:22
ciekawie podanie
ben-ka 22.04.2011 14:39
nie dość,że dobre to jakie ładne !!!! a oczami się przecież je:)
misia53 05.12.2010 10:33
Buniu , mój budżet mnie tego nauczył.
Babciagramolka 05.12.2010 08:38
Misiu - wiesz co dobre i jak nic nie zmarnować niczego

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak