Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta do chleba

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

CHUDA KIELBASA 19 dkg
lub szynka
lub mięso gotowane
masło 5 dkg
musztarda do smaku
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta do chleba

Wędlinę lub mięso zemlec, dodać masło, zieloną pietruszkę , pieprz i dobrze utrzeć w misce. Zamiast musztardy można użyć keczupu.Podać do pieczywa.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 05.06.2013 08:32
rzadko kiedy robię takie pasty
Bernadeta1 18.05.2013 12:15
bardzo lubię takie pasty
romanrafal
romanrafal 27.04.2013 14:23
ciekawa wersja
Grazyna0211 21.12.2012 10:23
fajny pomysł
Mati13 08.12.2012 15:48
bardzo smaczna
Mati13 08.12.2012 15:48
bardzo smaczna
Motorek 20.09.2012 09:17
smaczna
forgielka 26.04.2012 10:42
smaczne
AGNIESZKA103 24.03.2012 20:25
mniam pysznosci
ewaa 04.12.2011 10:35
super
Mysiunia 27.09.2011 11:38
bardzo smaczna:)
kuklik 03.09.2011 20:23
świetna
barbara11561 18.08.2011 10:20
pyszna:)
Izabela/bella81 09.03.2011 05:38
zjadłabym, ale na razie nie mogę;)
Natalia/tubisiek 25.11.2010 08:57
na pewno smaczna :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak