Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sezon na korki z nagietkiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser brie 1 szt
nagietek 4 kwiatki
pietruszka zielona 4 gałązki
kapary 50 gr

Przepis i sposób przygotowania na: Sezon na korki z nagietkiem

Pokroić ser w trójkąciki, spinać wykałaczką razem z listkiem pietruszki, kaparkiem i płatkami świeżego nagietka. Koreczki nabić na kawałku świeżej kapusty.
Kiedy moje dzieci były małe uwielbiały robić koreczki. Wymyślaliśmy wspólnie tysiące kombinacji smakowych i tysiące możliwości serwowania ich. Były hitem na wielu przyjęciach. Teraz są duże ale miłość do koreczków została- chociaż teraz zdecydowanie wolą konsumować niż robić.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuklik 03.11.2013 07:11
efektowne na przyjęcia
marynaa 24.05.2011 13:46
super wygląda ale smak hmm zastanawiaący
SmacznaPyza 16.03.2011 10:16
robienie z dzieciakami koreczków to fajna zabawa!
aranka 27.01.2011 09:37
ciekawe,ładnie wygladaja!!
Islanzadi 12.12.2010 23:45
Czymś takim można nieźle zaszpanować ;p
MAŁGORZATA108 04.11.2010 16:53
Ładnie się prezentują.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak