Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chałka na ciepło

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

chałka 1 szt
mleko 0,5 szkl
jaja 4 szt
dżem
nutella
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Chałka na ciepło

Wykonanie:
Chałkę pokroić w kromki o grubości ok. 1.5 do 2 cm.Jaka rozmieszać z mlekiem.Rozgrzać tłuszcz na patelni. Pokrojoną chałkę maczać w masie jajeczno-mlecznej i kłaść na patelnię. Smażyć z obu stron. Podawać na ciepło z dodatkiem dżemu lu nutelli według uznani

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

picek 29.08.2011 13:05
uper!
suzana 04.11.2010 15:47
bardzo kaloryczne, ale pewnie smaczne..

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak