Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łazanki z kapustą i pieczarkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

paczka makaronu łazanki
pół główki kapusty
pół kilo pieczarek
cebula
łyżka majeranku
Liść laurowy suszony Prymat
ziele angielskie
sól, pieprz do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Łazanki z kapustą i pieczarkami

Łazanki ugotować wg przepisu. Pieczarki z cebulą podsmażyć na oleju. Dodać poszatkowaną kapustę, przyprawy, zalać wodą i gotować do miękkości. Kapustę z pieczarkami nalożyć na talerz z makaronem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Joanna23 26.01.2013 17:52
ale bym zjadła
Madziela 21.01.2013 10:25
jeden ze smaków z dziecinstwa :D
Izabela28 01.08.2012 13:52
pyszna propozycja na obiad:)
PaniMISIOWA 17.04.2012 16:24
z chęcią bym je zjadła!
m1monika 04.01.2012 13:48
pyszne
aga130982 16.11.2011 12:03
mniam mniam
bietka 30.10.2011 07:29
ale z chęcią zjadłabym łazaneczki:)
Izabela/bella81 15.06.2011 11:03
świetne:)
Mysiunia 30.12.2010 12:40
świetne! bardzo lubie takie łazanki, chociaz robie troszke inaczej:)
Smakosz6 09.12.2010 08:21
mniam
Joanna108
Joanna108 08.12.2010 08:10
Bardzo je lubię, chociaż nie robię ich często.
ben-ka 23.11.2010 09:52
Jak ja dawno nie jadłam łazanek:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak