Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz z fasolka szparagową

Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 1 kg
masło 2 łyzki
wieprzowina 1 kg
cebula biała 1 szt
pomidory 2 szt
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z fasolka szparagową

fasolkę umyć pokroić na pół rozgrzewamy masło wkładamy mięso i cebule pokrojona Smażyć tak długo az mięso puści sok i odparuje dodajemy pomidory bez skórki i dusimy dodajemy fasolkę solimy wlewamy 2 szklanki wody dusimy około pół godziny do zmięknięcia mięsa i gotowe

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 19.06.2011 10:42
zrobiłam i jest pyszne
Anna133 06.06.2011 20:54
ciekawe
slawekslawek 05.11.2010 12:43
pysznie brzmi
Mala 04.11.2010 11:15
bardzo mi się podoba ten przepis
zuzanna6 04.11.2010 09:00
Proste ,szybkie ,pomysłowe.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak