Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

faszerowane piersi

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 3 szt
pieczarki 6-8 szt
ser 5 plastry
przyprawa uniwersalna Kucharek 2 łyżki
sól i pieprz 2 łuyżki

Przepis i sposób przygotowania na: faszerowane piersi

piersi myjemy, osuszamy dzielimy na porcje, z 1 piersi wyjdzie ok 3 kawałki, rozbijamy, przyprawiamy do smaku pieczarki kroimy w talarki a ser w plasterki,, na pierś kładziemy pieczarki i ser, zwijamy w rulon, i smażymy na maśle ala wyjdą devolaie ale bez panierki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak