Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

faszerowane udka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

udka z kurczaka 4 szt
papryka 1 szt
ser 250 g
pieczarek (świeżych lub ze słoika) 30 g
cebula 1 szt
przyprawa uniwersalna Kucharek 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: faszerowane udka

udka myjemy, usuwamy kości, opruszamy wegeta, papryke i ser i cebulę kroimy w kostkę, cebulkę podsmażamy, dodajemy pieczarki, doprawiamy do smaku, napełniamy udka papryką i serem, spinamy udka wykałaczkami, pieczemy w folii do pieczenia ok 45minut w 170st podajemy z ziemniakami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak