Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tuńczyk w cytrynie

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cytryna 3 sztuk
pomarańcz 1 sztuka
cebula 1 sztuka
papryka czerwona 1 sztuka
papryka zielona 1 sztuka
majonez 3 łyżki
sól
pieprz
tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka
Papryka ostra mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Tuńczyk w cytrynie

Cytryny kroimy na pół, wydrążamy miąższ. Pomarańcze obieramy, kroimy w kostkę, cebulę i papryki siekamy. Całość łączymy z majonezem i przyprawami oraz tuńczykiem. Powstałym farszem napełniamy wydrążone cytryny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak