Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ryżowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ryż ugotowany 20 dag
jajko 5 szt
ogóki kwaszone 4 szt
jabłka 2 szt
majonez 6 łyżek
cebula 1 szt
pieprz do smaku
posiekana zielenina 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ryżowa

Jajka ugotowane na twardo, ogórki i cebulę drobno pokroić, jabłka zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Wszystko razem połączyć z ryżem, dodać majonez,zieleninę, przyprawić do smaku, wymieszać. Podawać do wędlin.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 05.11.2012 16:11
extra
Seba 04.04.2012 09:40
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak