Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa po węgiersku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wędzony boczek 25 dag
wędzona kiełbasa 25 dag
kapusta kiszona 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa po węgiersku

Kapuste zalać wodą ugotować dodać pokrojony w kostke i podsmażony boczek cebule i czosnek-gotowac na małym ogniu aż kapusta zrobi się miękka pod koniec dodac pokrojoną w plastry kiełbase przyprawic sola i papryką zaprawić zupę śmietaną wymięszana z mąką i zagotować

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak