Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Spagetti ze szpinakiem i serem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak mrożony 450 g
makaron spaghetti 400 g
ser 125 g

Przepis i sposób przygotowania na: Spagetti ze szpinakiem i serem

Natawiamy makaron.
Na patelni przysmażamy szpinak. Ważne aby dobrze odparować wode. Ja najczęściej używam mrożonego ale jeśli ktoś woli może również użyć świeżego.
Kiedy woda dobrze odparuje dodajemy pokrojony ser i mieszamy do momętu aż składniki zleją się w jedna mase.
podawać z makaronem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 14.02.2013 08:43
uwielbiam spaghetti!;)
traktorek 08.11.2010 17:26
bardzo lubię szpinak

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak