Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Boczniaki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

boczniaki 800 g
czosnek 10 ząbków
masło do smaku
sól do smaku
Czosnek suszony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Boczniaki

Grzyby oczyszczamy. Trzonki grzybów odcinamy. Czosnek pokroić w plasterki. Na patelni rozpuszczamy masło i smażymy grzybki z czosnkiem, co jakiś czas przewracając. Gotowe przełożyć na blaszkę do pieczenia, blaszkami do góry przyprawić do smaku i piec ok 10 min. w temp. 150-160\'C. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 13.12.2012 22:44
pyszne :)
MAR3STA 09.11.2010 18:22
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak