TWAROZEK OGORKOWO-CZOSNKOWY

TWAROZEK OGORKOWO-CZOSNKOWY

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórek

    2 SZT.
  • sól

    DO SMAKU
  • pieprz

    DO SMAKU
  • zsiadłe mleko

    250 G
  • oliwa

    2-3 LYZKI
  • cebula

    1-2 SZT
  • ząbki czosnku

    2-3 SZT
  • oliwki

    40-50 G
  • koperek Prymat

    DO SMAKU
  • twaróg

    250 (śmietankowy)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

OGOREK KROIMY NA POL. MIAZSZ TRZEMY NA TARCE I POZOSTAWIAMY NA OK10MIN. TWAROZEK MIESZAMY ZSIADLYM MLEKIEM I OLIWA. CEBULE I CZOSNEK KROIMY W DROBNA KOSTKE RAZEM Z OLIWKAMI WRZUCAMY DO TWAROGU. OGOREK DODAJEMY DO TWAROGU. DOPRAWIAMY SOLA I PIEPRZEM. NA KONIEC DAJEMY KOPEREK.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

matii6

18.10.2010 14:48
ciekawe połączenie

marta639

17.09.2010 21:36
dobre i zdrowe

Tomcio1

20.06.2010 11:46
tez tak robie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat