Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba panierowana

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filetów rybnych 40 dag
jajek 2 sztuki
mleko 1 łyżka
Bułka tarta klasyczna Prymat pieprz sól olej

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba panierowana

Filety rozmrozić jeśli są mrożone , posypać solą i pieprzem. Jajko roztrzepać z mlekiem, panierować filety w jajku i bułce ,smażyć na złoto.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kamyk 11.06.2013 11:32
bardzo lubię taką rybę
beatkaa153 04.11.2010 13:42
smaczna rybka:)
beatkaa153 04.11.2010 13:42
smaczna rybka:)
Tomek16 03.11.2010 16:40
szybkie danie to lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak