Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa pieczarkowa na szybko

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki 4 szt
marchewka 1 szt
kości wieprzowe 200 gram
natka pietruszki do smaku
ziele angielskie 2 kulki
Liść laurowy suszony Prymat 1 szt
zupa w proszku 1 pieczarkowa

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pieczarkowa na szybko

Do garnka wlać 3 szklanki wody,dodać pokrojone w kostkę ziemniaki,pokrojoną marchewkę,natkę pietruszki,kości wieprzowe i przyprawy.Wszystko wstawić na ogień.Do miseczki wsypać zupę w proszku,dodać szklankę wody i dokładnie wymieszać aby nie powstały grudki.Rozrobioną zupę powoli wlać do garnka ciągle mieszając.Zupę gotować do chwili,aż wszystkie składniki będą miękkie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kotlet 05.12.2011 21:36
mniam.... pyszności
Magdalena80 15.10.2011 23:39
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak