Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

BRUKSELKA Z CELULA

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

brukselka 800 G
natka 1 SZT.
masło 35-45 G
Sól czosnkowa jodowana Prymat DO SMAKU
pieprz DO SMAKU
gałka muszkatałowa DO SMAKU
ser 400 G
cebula 50 prażona

Przepis i sposób przygotowania na: BRUKSELKA Z CELULA

BRUKSELKI KROIMY WZDLUZ NA POL. NATKE DROBNO SIEKAMY. W MISECZCE MIESZAMY BRUKSELKE NATKE I CEBULE. MASLO TOPIMY I KROPIMY NIM BRUKSELKE. CALOSC PRZYPRAWIAMY SOLA PIEPRZEM I GALKA. NA PATELNIE NALOZYC TROCHE BRUKSELKI POLOZYC NA NIEJ PLASTEREK SERA I ZAPIEKAC PRZEZ OK.10MIN.AZ SER SIE STOPI.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marcia71 22.07.2011 10:45
lubię brukselkę
Ela20 27.12.2010 19:48
takiej jeszcze nie jadłam ale zapowiada się smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak