Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Golonka smażona miodowa

2.0
(6)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

golonki 5 sztuk
keczup pikantny 4 łyżki
miód prawdziwy 2 łyżki
olej roślinny 2 łyżki
Musztarda sarepska Prymat 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Golonka smażona miodowa

Keczup, musztardę, miód i olej mieszamy i smarujemy tym golonki. Do brytfanny kładziemy golonki. Szczelnie zamykamy i stawiamy na ogniu. Smażymy przez ok 2-3h aż mięso zacznie odchodzić od kości. Najpierw na dużym ogniu, potem na zmniejszamy. W razie potrzeby dolewamy wodę lub bulion, aby się nie przypaliło.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna/kate1980 29.09.2012 22:08
superowa aż ślinka cieknie
Katarzyna/kate1980 29.09.2012 22:08
superowa aż ślinka cieknie
Anna169Hosz 19.09.2012 08:03
Wyglądają na soczyste i chrupiące- rewelacja.
zuzanna_z 30.07.2012 12:18
pyszna
Małgosia6 13.12.2011 22:31
super
Małgosia6 13.12.2011 22:31
super
edyta44 25.05.2011 08:37
az slinka cieknie
RenataZ-et 26.03.2011 16:54
Apetycznie wygląda
Monika193
Monika193 04.11.2010 21:23
bardzo lubię golonkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak