Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapuściana jesienne sałatka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

sok z cytryny
jajko 4 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Kapuściana jesienne sałatka

Kapustę opłukać, osuszyć i pokroić w kostkę. Por opłukać i pokroić w plasterki. Jabłko obrać ze skórki, opłukać, pokroić w kostkę i skropić sokiem z cytryny. Jajka ugotować na twardo, ostudzić i pokroić w kostkę. Ogórki kiszone pokroić w kostkę i osączyć z soku.Do miski przełożyć kapustę, por, jabłko, jajka i ogórki kiszone. Dodać śmietanę i wymieszać. Przyprawić Ziarenkami Smaku, pieprzem i solą morską. Wszystko razem wymieszać i odstawić na około 20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 08.09.2013 20:14
zatem czas ją zrobić
ElizaT 26.11.2010 19:49
pewnie smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak