Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rolada rybna

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet z dorsza 1 kg
cebua biała 3
ząbek czosnku 4
jajko 4
natka pietruszki
marchew

Przepis i sposób przygotowania na: rolada rybna

Filety zemleć z cebulą i czosnkiem,dodać posiekana marchew i resztę składników,przyprawić do smaku,uformować roladę,zawinąć w folię,włożyć do rondla,zalać rosołem z kostki,gotować 40 min na małym ogniu,podawać na zimno lub ciepło.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak