SOS VINAIGRETTE

SOS VINAIGRETTE

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • trybula

    4 GALAZKI
  • szczypiorek

    1 SZT.
  • natka pietruszki

    1 SZT.
  • szalotka

    3 SZT.
  • sól

    1 LYZECZKA
  • pieprz czamy mielony Prymat

    DO SMAKU
  • ocet winny

    2-3 LYZKI
  • olej

    5 LYZEK
  • czosnek

    DO SMAKU
  • estragon

    4 GALAZKI
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

SIEKAMY GALAZKI ESTRAGONU I TRYBULI ORAZ SZCZYPIOREK I NATKE PIETRUSZKI. DODAJEMY POSIEKANE CEBULE. DODAJEMY LYZECZKE SOLI I SZCZYPTE ZMIELONEGO PIEPRZU MIESZAC Z OCTEM WINNYM AZ DO CALKOWITEGO ROZPUSZCZENIA SIE SOLI. OLEJ WYMIESZAC Z ZIELENINA I CEBULA. DODAJEMY CZOSNEK.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat