Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

TOLPYGA SMAZONA

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

TOLPYGA FILET 80 DAG
sok z cytryny DO SMAKU
BARBECUE 2 LYZKI
sól DO SMAKU
mąka 2 LYZKI
Koperek suszony Prymat DO SMAKU

Przepis i sposób przygotowania na: TOLPYGA SMAZONA

FILETY POSYPUJEMY SOLA I BARBECUE, SKRAPIAMY SOKIEM Z CYTRYNY, PRZYKRYWAMY FOLIA. POZOSTAWIAMY NA 1-2 GODZ. W LODOWCE. KROIMY NA PORCJE, OBTACZAMY W MACE,. SMAZYMY NA SILNIE ROZGRZANYM OLEJU. POSYPUJEMY KOPERKIEM.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magdalena80 13.09.2011 23:52
jeszcze tolpygi nie próbowałam
IlonaAlbertos 05.07.2010 09:32
Bardzo ciekawy przepis na smaczne danie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak