Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ROSOL JAPONSKI

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet z kurczaka 50 DAG
makaron 50 DAG
cebula dymka ze szczypiorkiem 2 PECZEK
rosół z kury 5 SZKLANEK
sos sojowy 5 LYZEK
GAMASIO DO SMAKU
wino 3-4 LYZKI

Przepis i sposób przygotowania na: ROSOL JAPONSKI

MIESO KROIMY W CIENKIE PASKI. LACZYMY ROSOL Z SOSEM SOJOWYM I WINEM DOPROWADZAMY DO WRZENIA. WRZUCAMY MIESO I GOTUJEMY JE OK. 8-10MIN. DODAJEMY POKROJONA DYMKE MIESZAMY I GOTUJEMY JESZCZE OK.1MIN. W OSOLONEJ WODZIE GOTUJEMY MAKARON I WLADAMY DO ZUPY. PODGRZEWAMY WSZYSTKO RAZEM. POSYPUJEMY GAMASIO.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Smakosz6 29.09.2010 14:13
mniam
MAŁGORZATA108 27.05.2010 17:58
Jadłam coś podobnego w Hanoi, naprawdę pyszne.
borys 27.05.2010 08:05
Polecam- wypróbowane

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak