ROSOL JAPONSKI

ROSOL JAPONSKI

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z kurczaka

    50 DAG
  • makaron

    50 DAG
  • cebula dymka

    2 PECZEK
  • rosół z kury

    5 SZKLANEK
  • sos sojowy

    5 LYZEK
  • GAMASIO

    DO SMAKU
  • wino

    3-4 LYZKI
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

MIESO KROIMY W CIENKIE PASKI. LACZYMY ROSOL Z SOSEM SOJOWYM I WINEM DOPROWADZAMY DO WRZENIA. WRZUCAMY MIESO I GOTUJEMY JE OK. 8-10MIN. DODAJEMY POKROJONA DYMKE MIESZAMY I GOTUJEMY JESZCZE OK.1MIN. W OSOLONEJ WODZIE GOTUJEMY MAKARON I WLADAMY DO ZUPY. PODGRZEWAMY WSZYSTKO RAZEM. POSYPUJEMY GAMASIO.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Smakosz6

29.09.2010 14:13
mniam

MAŁGORZATA108

27.05.2010 17:58
Jadłam coś podobnego w Hanoi, naprawdę pyszne.

borys

27.05.2010 08:05
Polecam- wypróbowane

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat