Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka nadziewane pasztetówką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4 sztuki
pietruszka

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka nadziewane pasztetówką

jajka gotujemy na twardo, czekamy aż ostygną, obieramy ze skorupki.
Przekrawamy je na pół i delikatnie wyciągamy z obu połówek żółtko. Na miejsce żółtka wkładamy nie dużą kulkę pasztetówki i nakrywamy ją żółtkiem ( wypukłą stroną do góry). Na wierzch dajemy po listku pietruszki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak