KOTLETY WIEPRZOWE PO JAPONSKU

KOTLETY WIEPRZOWE PO JAPONSKU

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • schab

    50 DAG
  • ketchup

    3 LYZKI
  • sos sojowy

    DO SMAKU
  • imbir

    DO SMAKU
  • sól

    DO SMAKU
  • olej

    3 LYZKI
  • cebula dymka

    2-3 SZT
  • wino białe

    2-3 LYZKI
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

MIESO KROIMY NA CIENKIE PLASTRY, LEKKO ZBIJAMY TLUCZKIEM. DOKLADNIE MIESZAMY SOS SOJOWY Z WINEM I KETCHUPEM.TYM SOSEM ZALEWAMY KOTLETY, MIESZAMY PRZYKRYWAMY I ZOSTAWIAMY NA 1-2 GODZ. PO CZYM WYJMUJEMY I OSZUSZAMY. WKLADAMY KOTLETY NA PATELNIE I SMAZYMY PO 2-3 MIN. Z KAZDEJ STRONY. DOPRAWIAMY SOLA I POSIEKANA DYMKA MIESZAMY I DUSIMY 2-3 MIN.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat