Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kapusta zasmażana a\'la bigos

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta kiszona 1 kg
kiełbasa chuda 5 dkg
boczek 5 dkg
cebula biała 1 szt.
przecier pomidorowy 1 łyżka
Kucharek przyprawa uniwersalna 1 łyzka
Liść laurowy suszony Prymat 2 szt.
ziele angielskie 10 szt.
Pieprz biały mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: kapusta zasmażana a\'la bigos

Kapustę namoczyć o zagotować. Odcedzić. Dać do garnka, zalać wodą i znowu zagotować.Dodać pokrojone wędliny, przyprawy, cebulę i gotować do miękkości kapusty. Dodać przecier pomidorowy i doprawić do smaku Kucharkiem i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mamusia1 24.03.2012 23:59
pyszna
mamusia1 24.03.2012 23:59
pyszna
mamusia1 27.11.2011 12:12
wspaniała
mamusia1 27.11.2011 12:12
wspaniała
Beata73 27.10.2011 14:24
super
Beata73 27.10.2011 14:24
super
ewelinapac 11.05.2011 21:17
fajna
Beata73 20.12.2010 15:23
pyszna!
mamusia1 14.12.2010 15:03
super
kuklik 09.11.2010 08:42
bardzo dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak