Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kapusta kiszona na słodko

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 500 dag
pomarańcza szt
żurawina 3 łyzki
mandarynki 1 szt
majonez 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: kapusta kiszona na słodko

Kapustę kiszoną pokroić na mniejsze części. Pomarańczę i mandarynkę pokroić na cząstki, zdjąć z nich skórkę. Żurawinę namoczyć w wodzie na kilka minut. Połączyć składniki razem i polać majonezem, przyprawić do smaku i dokładnie wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

LuKaSz4761 05.06.2012 20:51
super
LuKaSz4761 05.06.2012 20:51
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak