Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z fasolki szparagowej

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 25 dag
szynka 10 dag
oliwa 2 łyżki
czosnek 1 ząbek
kromka bułki
natka pietruszki
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z fasolki szparagowej

Fasolkę ugotować, ale tak by zachowała swoją jędrność (idealnie byłoby ugotowanie jej na parze – oprócz witamin zachowała by swój smak bardziej intensywny niż po ugotowaniu w wodzie). Na patelni podsmażyć szynkę ze startym czosnkiem i bułką pokrojona na grzanki. Mieszamy wszystkie składniki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorota20w 10.08.2011 21:58
dziekuję :)
PaniMISIOWA 09.08.2011 13:08
pięknie się prezentuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak