Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kalafior z Bułką Tartą i Parmezanem

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kalafior 1 sztuka
masło 1/2 kostki
sól do smaku
parmezan starty

Przepis i sposób przygotowania na: Kalafior z Bułką Tartą i Parmezanem

Kalafior podzielić na małe różdżki, opłukać. Gotować do miękkości w lekko osolonej wodzie. Odcedzić wyłożyć na talerz. Na patelni roztopić masło i dodać bułkę tartą i sól do smaku. Kalafior polewamy masłem z bułką tartą i posypujemy startym parmezanem. Pycha !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jolaxa1 05.07.2011 13:44
super
Buczo007 02.11.2010 13:34
uwielbiam parmezan. Spr na pewno :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak