Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sznycle drobiowe w panierce z mąki

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone drobiowe 1/2 kg
cebula 1 szt.
Kucharek 1 łyżka
Bułka tarta klasyczna Prymat 4 łyzki
jajko 2 szt.
olej do smażenia 100 ml.
mąka 4 łyzki
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1 łyzka

Przepis i sposób przygotowania na: sznycle drobiowe w panierce z mąki

Mięso wyłożyć do miseczki, dodać pokrojoną cebulę, jajko, bułkę tartą przyprawy i wymieszać. Łyżką nabierać mięso i formować kulki, obtaczać w mące, zanurzać w rozmąconym jajku i smażyć na rozgrzanym oleju. z dwóch stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 15.12.2011 14:19
pyszne
Beata73 15.12.2011 14:19
pyszne
daria899 11.11.2011 18:56
mniam
mamusia1 27.10.2011 14:53
puszyste!
mamusia1 27.10.2011 14:53
puszyste!
mamusia1 27.10.2011 14:50
super
SyMiki 09.10.2011 08:52
pyszne
Joanna108
Joanna108 17.07.2011 08:52
fajny pomysł
usmiech 04.05.2011 23:37
smaczne
mamusia1 08.03.2011 18:21
super!
mamusia1 08.03.2011 18:21
super!
Grażyna13 04.01.2011 18:11
Podobają mi się !
Beata73 01.12.2010 17:07
pycha!
Kryska73 28.11.2010 16:10
puchate sznycelki!
kuklik 17.11.2010 12:53
ciekawe
IZABELA29 05.11.2010 11:36
do ziemniaczków pyszny dodatek
Justyna70 04.11.2010 11:11
fajne!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak