Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

panierowane kapelusze

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 15 dkg
sól, pieprz
Bułka tarta klasyczna Prymat
jajko 1 szt
olej
pieczarki 10 szt

Przepis i sposób przygotowania na: panierowane kapelusze

mięso wymieszać z pieprzem i sola dodac do niego pokrojone drobno nóżki grzybów i wymieszac dodac do wyczyszczoncyh grzybów,podsmażyc.Wypełnić farszem grzyby Panierowac w jajku i bułce tartej smazyc kilka minut na oleju

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

AURELKA 04.02.2013 13:37
uwielbaim

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak