Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PYCHOTKA

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

biszkopty okrągłe 1 OPAKOWANI
SZK Z CZARNEJ POŻECZKI 2 LITRY
GALARETKI WIŚNIOWE 2 SZT
ŚMIETANA30% 0,5 LITRA
fix do śmietany 2 SZT
budyń waniliowy 0,75 l

Przepis i sposób przygotowania na: PYCHOTKA

BISZKOPTY NAMOCZYĆ W SOKU Z CZARNEJ POŻECZKI UŁOŻYĆ W OKRĄGŁEJ FORMNIE. NA POZOSTAŁYM SOKU UGOTOWAĆ BUDYŃ CIEPŁY WYLAĆ NA UŁOŻONE BISZKOPTY NA BUDYŃ POŁOŻYĆ OWOCE I ZALAĆ GALARETKĄ NA TO UBIĆ ŚMIETANE I POTRZEĆ CZEKOLADĄ

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 09.04.2013 08:21
naprawdę pychotka
gosia561 21.06.2011 18:36
dokładnie
Krzysztof42 28.03.2011 15:48
nazwa mówi wszystko
christopher1 16.09.2010 21:48
Polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak