Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka po bretońsku

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola Jaś 500gr
cebula 2szt.
kiełbasa 1szt/
koncentrat pomidorow 250ml
przyprawy

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka po bretońsku

Fasolę trzeba ugotować, międzyczasie pokroić cebulkę i 1kiełbasę np zwyczajną i podsmażyć na patelni i dodajemy do fasolki. Po ugotowaniu dodajemy przecier pomidorowy i przyprawy wedle uznania ja dodaje np. kminek, cząber, sól, pieprz i liść laurowy. Wszystko dokładnie wymieszać i tyle:)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magdalena80 26.06.2011 11:05
bardzo taką lubię
Iwona51
Iwona51 04.03.2011 13:01
pycha
Margo1 11.01.2011 09:46
uwielbiam fasolkę , zawsze robię raz w tyg
Ewelina47 28.12.2010 09:07
lubię
Sylwia88 13.12.2010 14:54
super
Katarzyna156 19.11.2010 12:21
ulubione danie mojego męża
Joanna108
Joanna108 04.11.2010 16:47
szybki, prosty, smaczny ... i czego więcej trzeba :).???
Natalia/tubisiek 04.11.2010 09:39
bardzo lubię fasolkę ale ja najpierw zostawiam ja do namoczenia na całą noc ;)
Agnieszka172 03.11.2010 20:07
ciekawy i smaczny pomysł na jedzonko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak