Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz do ruskich pierogów

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ziemniaki 1 kg
oliwa
sól
pieprz
Papryka słodka mielona Prymat
cebula 1 szt
ser biały 400 (twarogowy)

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do ruskich pierogów

Ziemniaki ugotować, ciepłe ziemniaki rozgnieść razem z twarogiem. Cebulę drobno pokroić i zrumienić na patelni z oliwą. Wymieszać z twarogiem z ziemniakami. Przyprawić solą, pieprzem i papryką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

elwal
elwal 11.08.2011 13:20
Ja używam twarogu śmietankowego - tzw.PACYNKA - jest niezawodny.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak