Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mielonka panierowana

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mielonka 30-35 dkg
jajko 1-2 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat do smaku
keczup pikantny

Przepis i sposób przygotowania na: Mielonka panierowana

Przepis z czasów wypadów pod namiot.

Mielonkę kroimy na plastry półcentymetrowe, następnie obtaczamy w jajku i bułce i smażymy na złoty kolor jak kotleciki. Podawać z keczupem. Pycha!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak