Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zawijaski z łososia

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ser mascarpone
Musztarda francuska Prymat
cytryna
pieprz świeżo mielony

Przepis i sposób przygotowania na: Zawijaski z łososia

Łososia wykładamy na folię spożywczą, smarujemy serkiem mascarpone a następnie musztardą i zwijamy w rulonik, w miarę ścisło. Pakujemy w folię spozywczą. Przed podaniem najlepiej włożyć do zamrażalki na ok. godzinę, wtedy łątwiej będzię się kroić w plastry.
Podajemy z kawałkami cytryny oraz świeżo mielonym pieprzem. Można zamiast na talerzu poukładać na krakersach :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ilka_86 23.07.2012 17:51
pyszne
maryśka 25.06.2011 10:02
super
agnieszka189 30.01.2011 18:27
rewelacyjne
madi356 05.01.2011 14:55
super wygląda, bardzo fajnie udekorowane:) Na pewno ciekawie wygląda na stole.
Aida 05.11.2010 09:17
o,tak! szybkie przepisy są w cenie ;)
SmacznaPyza 04.11.2010 14:34
ale pyszności! i szybko się przygotowuje a to czasami baaardzo ważne :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak