Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Blok galaretkowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

galaretka 4 szt
kaktusowa
malinowa
pomarańczowa
truskawkowa

Przepis i sposób przygotowania na: Blok galaretkowy

Każdą z galaretek rozpuścić w osobnym naczyniu w 1,5 szkl wrzątku. Odstawić do ostygnięcia. Formę (u mnie był to plastikowy pojemnik do przechowywania żywności) nasmarować odrobiną oleju z pestek winogron i delikatnie wlewać tężejące już galaretki jedna na drugą. Wstawić do lodówki na kilka godzin.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Olaa 30.07.2011 11:20
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak