Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty z rzeżuchą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona
rzeżucha
czosnek 1/2 ząbka
sól
majonez

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty z rzeżuchą

Kapustę drobno poszatkować, posolić.

Rzeżuchę posiekać, czosnek zetrzeć, dodać do kapusty. Wszystko wymieszać z majonezem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorota20w 13.03.2012 13:47
ja również
ilka_86 12.03.2012 19:21
uwielbiam czerwoną kapustkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak