Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

klasyczny zurek

2.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żeberka 0,5 kg
woda 2 litry
marchewka 1 sztuk
żurek śląski 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: klasyczny zurek

wlewamy wode,gdy sie zagotuje wrzucamy przeplykane mieso,LEKKO SOLIMY,MOZEMY dodac drobno pokrojona marchew i gotujemy do miekkosci.PRZYGOTOWUJEMY ZUPE WEDLUG PRZEPISU NA OPAKOWANIU I WLEWAMY DO WYWARU.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bogumiła3 15.09.2010 22:31
super
Smakosz6 28.08.2010 17:34
mniam
joanna131 11.05.2010 20:44
pyszna zupa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak