klasyczny zurek

klasyczny zurek

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żeberka

    0,5 kg
  • woda

    2 litry
  • marchewka

    1 sztuk
  • żurek śląski

    1 opakowanie
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

wlewamy wode,gdy sie zagotuje wrzucamy przeplykane mieso,LEKKO SOLIMY,MOZEMY dodac drobno pokrojona marchew i gotujemy do miekkosci.PRZYGOTOWUJEMY ZUPE WEDLUG PRZEPISU NA OPAKOWANIU I WLEWAMY DO WYWARU.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

bogumiła3

15.09.2010 22:31
super

Smakosz6

28.08.2010 17:34
mniam

joanna131

11.05.2010 20:44
pyszna zupa

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat